Kérj

Mint tudjuk, egy nagyon jó rendezvényhez elengedhetetlen, hogy a lehető legjobb zenék szóljanak egész nap, legyen szó akár egy céges buliról, esküvőről, vagy szülinapról.  Teljes felszereltséggel és hangosítással érkezünk a helyszínre, ahol megalapozzuk, és a maximumon tartjuk a hangulatot addig, amíg a buli tart.

Biztos lehetsz benne, hogy a tervezett összejövetelen létrejött hangulat felejthetetlenné válik mindenki számára. Rendezvény DJ-ként a főbb célunk, hogy leginkább a zenék nívóssága által szolgáltassunk egy emlékezetes partit. 

Munkáink során megtanulhattuk azt, hogy ez a szakma elhivatottsággal jár. Ha minket választ, garantáltan felpezsdítjük a hangulatot különféle rendezvényeken, legyen az akár céges, vagy egyéb jellegű összejövetel.

Lemezlovasként igazodunk a megrendelőink egyéni, illetve speciális zenei elvárásaihoz, így az esemény teljes egészében a rendezvényhez és helyszínhez illő háttérzenét biztosítunk.

Általában a rendezvényeken a retro, a nosztalgia és az aktuális slágerek kerülnek előtérbe, ilyen például a 70-es, 80-as és 90-es évek magyar és nemzetközi slágerei. Speciális igények szerint természetesen olyan zenelistát állítunk össze, ahol biztosan mindenki meg fogja találni a saját kedvére valót, így a mulatós zenétől, a house és a dance műfajon át a rock and rollig bármilyen zenei stílus elképzelhető a tervezett bulin.

A legnagyobb bulikra exkluzív dj pulttal, professzionális hangtechnikával, látványos fénytechnikával érkezünk, hogy az est felejthetetlen maradjon. Fő előnyünk ezek mellett a mobilitás, hiszen a dj pult bárhol összeszerelhető. Ha igazán belevaló lemezlovast keresel, keress fel bátran!