Kérj

Dj Bérlés

Egy jó hangulatú lagziról bizonyára sokáig fog beszélni a násznép.  Az esküvői Dj a legjobb választás, ha nem feltétlenül ragaszkodtok a hagyományokhoz, hanem helyette inkább egy fiatalosabb bulit szerveznétek.

Az esküvőkön még pár éve a zenekarok és zenészek szolgáltatták a zenét, de eljött az az idő, hogy azok házasodnak, akik már a sláger zenéken nőttek fel. Igazából már csak idők kérdése volt, mikor fognak a Dj-k megjelenni az esküvőkön is. 

Viszont fontos, hogy a szolgáltató, jelen esetben az esküvői Dj jó technikai háttérrel, és minőségi hang- és fénytechnikával dolgozzon.

Esküvői Dj szolgáltatásunk alatt változatos zenéket kínálunk minden korosztálynak, így biztosan a fiatal és idősebb vendégek is meg fogják találni a kedvencüket. A házibuli hangulatot a 80-as évek retro slágerei kezdik meg alapozni, majd az éjszakába belenyúlva már a 2000-es évek legjobb slágereit játsszuk megállás nélkül. Ha egy igazán elhivatott és tapasztalt esküvői Dj-t keresel, a legjobb helyen jársz!

Ha esküvői dj-t választotok a nagy napra, az több szempontból is előnyös választás lehet, hiszen eredeti minőségben hallhatjuk a kedvenc zenéinket. Garantáltan nem lesz hamis hang és rosszul énekelt szöveg sem.

A zenekarokkal ellentétben, a lemezlovasok sokkal, szélesebb repertoárral rendelkeznek, így biztosan nincs olyan zeneszám, amit egy dj ne tudna beszerezni a buli előtt. Kérhetünk akár előre zenéket, így a násznép kérését is garantáltan teljesíteni tudja egy esküvői Dj

A vacsora alatt is halk aláfestő zene fog szólni, így garantáltan nem lesz kínos csend egy percre sem.  Ha esetleg lesznek külföldi vendégek, ők is garantáltan jól fogják érezni magukat, hiszen külföldi zenék is rendelkezésre állnak az eredeti minőségben.

A buli kezdetétől fogva az utolsó percig szólni fog a zene, hiszen a zenekaroknak pihennie kell, de az esküvői Dj-k bírják a tempót még pihenés nélkül is.