Kérj

Habár az esküvői dj feladata pofonegyszerűnek tűnik, nem az. Valójában a zeneszolgáltatás a fő feladata, viszont számos más dolog is beletartozik feladatkörébe.

Mivel az esküvőt a felkészülési időszak előzi meg, így ez által ebből is maximálisan kiveszi a részét, hiszen előre le kell egyeztetni a zenéket, illetve zenei igényeket például.

De valójában hogyan is történik az esküvői dj munkája röviden?

Az esküvő napján a dj a vendégek előtt érkezik meg, hogy zavartalanul fel tudjon készülni a bulira. Az összeszerelés után következik a technika lepróbálása, majd ha ez mind kész van, a vendégeket halk háttérzenével várják. Biztosítják ezek mellett a vacsora alatt a mikrofont a beszédekhez. Ilyenkor általában dallamos és ismert zenéket játszanak, hogy a társaságot bemelegítsék az esti bulikra.

A nyitótánc alkalmával a dj beindítja a bulit a megbeszélt zenék alapján. Igyekszik táncra csábítani az összes korosztályt, fiataltól az legidősebbekig. A táncos részt a tortavágás, illetve valamilyen játék szakítja meg, ami alatt a dj tud egyet szusszanni. Bár ez erős túlzás, hiszen fél szemmel mindig oda kell figyelnie, hiszen bármikor szükség lehet rá.  A menyasszonytáncot követően az önfeledt szórakozásé a főszerep, ahol a dj már nem állhat meg. Ilyenkor a legfontosabb a hangulat fenntartása, és a zenék kiválasztása úgy, hogy a vendégek igényeit szem előtt tartsa. 

Tévhitekkel ellentétben nem csupán csak lejátszik pár zenét, és ezért kéri a pénzét. E mögött rengeteg munka és anyagi befektetés áll, hiszen csupán csak egy jó minőségű technika több millió forintot is kóstál.Mivel a hagyományos dj-k legtöbbször csak egy zenei stílusban jártasak, így valószínűleg az est folyamán ugyan azokat hallhatnánk. Így, ha Dj-t fogadunk fel esküvőre, fontos, hogy sok-sok zenei stílusban otthon legyen, hiszen a násznép kora és stílusa teljesen eltérő általában, így a tökéletes esküvői Dj minden korosztálynak megfelelő zenékkel tartja fent a bulit

Esküvői Dj-ként minden esküvőre külön felkészülünk, a párok igényeit szem előtt tartva szórakoztatjuk a násznépet.

Több zenei stílusban is jártasak vagyunk, így tudjuk, mikor kell váltani egyes stílusok között.

Miért éri meg minket választani?

  • Saját, profi hangtechnika és Dj pult áll rendelkezésre
  • Pontosság, és profi kivitelezés
  • A tánc közben garantáltan nem lesz szüneteltetés
  • Mindig az eredeti verzióra bulizhattok
  • Vendégek és az Ifjú pár kívánságai garantáltan előtérbe kerülnek.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, keress fel minket bátran, és kérj ingyenes árajánlatot!