Kérj

Dj szolgáltatás

Napjainkban egyre elterjedtebb már a Dj foglalkozás, hiszen már nem csak bulikban és klubokban játszanak jobbnál jobb zenét, hanem akár esküvőkön is szép számmal, és természetesen kisebb-nagyobb rendezvényeken is. Mivel az ember társasági lény, ezért gyakran szervez eseményeket, összejöveteleket, bulikat, ahol szórakozhat. 2019-re a rendezvények egy teljesen új szintet léptek meg. Előjáróként említenék pár dolgot erről.

A rendezvényszervezővel szemben jelentős követelményeket támaszt a szakma és a közvélemény. Olyan magas szintű szakmai felkészültséget vár el tőle, amihez gazdag tapasztalat is társul. Emellett fontos, hogy a rendezvényszervező ismerje a stratégiai gondolkodás lépéseit, rendelkezzen marketingismerettel, társadalmi, gazdasági, jogi és politikai tudással, legalább egy idegen nyelven képes legyen tárgyalni, kommunikálni és felhasználói szinten tudja használni, alkalmazni a napi tevékenységéhez fontos informatikai rendszereket. Munkájához elengedhetetlen a jó együttműködési készség, önismereten alapuló kreativitás, a fokozott stressz hatások elviselése, a koncentrálóképesség és problémamegoldó készség.

Nagyon fontos, hogy ha nincs rendezvényszervező, akkor nincs Dj sem, hiszen akkor nincs rendezvény, vagy alkalom, ahol szerepelhetne. Viszont ez fordítva is igaz, hiszen ha nincs Dj, aki a hangulatért felelős, akkor az egész rendezvényt akár le is lehet húzni a wc-n. Amit nem lehet elég korán kezdeni, az a szolgáltatók lefoglalása. Ehhez természetesen már tudnunk kell, hogy mit akarunk, hogy akarjuk. A legjobb embereket évekkel előbb foglalják le, ezért érdemes észnél lenni. Szolgáltatók alatt itt most természetesen a Dj-t értem.
Egy igazán színvonalas rendezvény alapja a minőségi zeneszolgáltatás. A jó DJ ismérve nem csak az, hogy szórakoztat, hanem megtalálja a kapcsolatot a vendégekkel, kommunikál velük és magas színvonalú műsort szolgáltat. A DJ szolgáltatás során ezeket szem előtt tartva biztosítson a választott Dj mindenképpen garantáltan fergeteges bulit a vendégek és résztvevők számára.

Fontos, hogy a Dj-nek prioritás szempontjából az első legyen, hogy a lehető legeredményesebben és legszórakoztatóbban zárulhasson a rendezvény.
A Dj szolgáltatást mind azoknak kiváló választás, akik valami újra és izgalmasra vágynak. Akik egy születésnapot, különleges rendezvényt, vagy a cég életében fontos eseményt méltóképpen szeretnének megünnepelni. Ezen felül persze többféle rendezvényre, mint például megnyitók részére is izgalmas lehet a Dj szolgáltatás.

Sok Dj nem fordít kellő figyelmet a megfelelő fénytechnikára, és képesek beállítani a rendezvényre 1-2 effektlámpával vagy olcsó kínai lézerrel. Ez szerintem nagy hiba, és az ilyen emberek igénytelenek is a saját foglalkozásukat nézve. A profi hangtechnika elengedhetetlen kiegészítője a megfelelő mennyiségű és minőségű, vezérelhető fénytechnika is. Fantasztikus hangulatfokozó hatása van, ugyanakkor a fotósok és videósok is gyönyörű felvételeket fognak készíteni a buli alatt, ha megfelelő a megvilágítás.

Egy jó DJ is megfelelő hangulatot tud teremteni egy rendezvényen, de ezért a pénzért Disco Feelinget kapunk. 100.000 – 150.000 Ft ért már megbízhatunk egész estére Dj-t de ezért a pénzért akár egy kisebb élőzenei formációt is. Keverhetjük is a kettőt ha van rá keret vagy hívjunk a vacsorazenéhez egy élőzenei duó vagy trió zenekart majd ezt követően Dj-t így kiszolgálva a résztvevők igényeit. A vendégek garantáltan emlékezni fognak a rendezvényre, ha különleges a hangulat, amelyet mindenekelőtt feledhetetlen műsort nyújtó profi zenészekkel tudjuk biztosítani. A fergeteges hangulathoz nagyban hozzájárulnak a különleges fényeffektek és természetesen az extra hangosítás, és minden más, nem mindennapi produkció, amely szemnek és fülnek ingere.
A profi DJ a vendégek érkezése előtt egy órával, profin beszerelve, készen áll a “bevetésre”, alkalomhoz illő, a rendezvény stílusához passzoló öltözetben jelenik meg. A vendégeket pedig lágy, kellemes zenével fogadja. Mindenképpen az utolsó vendég távozásáig lelkesen kitart, szórakoztat. Természetesen örömmel teljesíti a vendégek eseti kéréseit is, ha van rá mód, sőt akár lehetőséget is biztosíthat a vendégek számára egy kis éneklésre.

A DJ szerepe rendkívül fontos, hiszen ha ebben a tekintetben mellényúlunk, akkor a rendezvényen már késő bánat lesz! A színvonalas zene és az igényes, jó hangulat képes elfeledtetni a bosszantó körülményeket is, mint például ha aznap éppen esik az eső, nem úgy sikerül a dekoráció, ahogyan az elvolt tervezve, satöbbi. Mielőtt belevágnánk a keresgélésbe, először azt kell eldöntenünk milyen stílusú rendezvényt, szeretnénk, és ezáltal milyen Dj-t akarunk szerződtetni. Plusz egy előnye, hogy a Dj olcsóbb, mint a zenekar.
Az első kontaktust a szolgáltatóval, a honlap jelenti. Legyünk kritikusak, egy weboldal sokat elárul gazdájáról, illetve a szolgáltatás minőségéről is! Amit mindenképpen figyelembe kell venni, az a honlap minősége, a bemutatkozó anyagok színvonala, például a névjegykártya, szórólap, fotók, videók, vélemények, a kommunikációja, megjelenése, felszerelése, előadásmódja és az alkalmazkodó készsége.