Kérj

Az internet segítségének köszönhetően mára már számos zenei szolgáltatással és szolgáltatóval ismerkedhetünk meg. Szinte már megszámolni sem lehet hány esküvői Dj-t találhatunk az országunkban, a választék válóban óriási, viszont biztosan mennyiségi és nem minőségi szempontból.  A zenei rész lebonyolításához választhatunk akár zenekarokat vagy esküvői Dj-t is.  

Az esküvői Dj árát sok tényező befolyásolhatja, de annyi szinte biztos, hogy kedvezőbben juthatunk hozzá, mintha a zenekaros opciót választjuk.  Függhet akár a szolgáltató tapasztalataitól, tehetségétől, a szolgáltatás színvonalától, a felszerelés minőségétől, a lemezlovas zenei tudásától és keverési képességétől is akár.

Úgy tűnhet, az esküvői dj valójában azért a néhány órás zenélgetésért kéri el a meghatározott összeget, viszont összességében elmondható, hogy a Dj kora délutántól a lagzi végéig jelen van és gondoskodik az egész éjszaka alatt a legemlékezetesebb pillanatokról.

Egy profi, tapasztalt esküvői dj mindent saját maga visz az adott helyszínre, ilyen például a hang és fénytechnika, a vezeték nélküli mikrofon, elosztók, kábelek, és a dj pult is.

Találhatunk az esküvőnkre pár tízezer forintért is dj-t, ám ez biztosan nem lesz a legjobb választás. Ez valószínűleg úgy fog kinézni, hogy a megrendelt lemezlovasunk egymás után nyomogatja a zenéket, felszereltsége pedig meg sem fogja közelíteni a minőséget.

A középkategóriás esküvői dj, szinte már biztosan profi hangtechnikával és felszereltséggel fog érkezni az adott helyre.

Ez körülbelül 100-170 forintba kerülhet, viszont ezért a pénzért már egy megbízható és rutinos lemezlovas lesz a segítségünkre az est folyamán.

Akadnak azonban, olyan esküvői dj-k is, akik már 200 ezer forint felett dolgoznak, de ezt nem sokan engedhetik meg maguknak. Tény, hogy a lehető legprofibb technikával és felszereléssel dolgoznak, ám azt ne felejtsük el,, hogy az esküvő inkább egy családi esemény, mintsem egy fesztivál.Törekedjünk inkább a magasabb színvonalra, nem pedig a legalacsonyabb árra. Mivel az esküvői dj gondoskodik az egész éjszakás hangulatról, és a vendégeknek valójában szinte csak ez fog megmaradni, érdemes olyan esküvői dj-t választani, aki biztosan érti a dolgát.

.

Ha szeretnénk emellett még költséghatékonyabbá tenni a készülődést, érdemesebb vagy hétköznapra, illetve téli szezonra időzíteni az esküvőt. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot, ahol pontosan tájékoztatjuk Önt minden részletről az esküvői dj szolgáltatásunkkal kapcsolatban.