Kérj

Mára már egyre több pár dönt az élőzene helyett az esküvői Dj mellett. Fontos, hogy megfontoltan történjen a Dj választás az esküvőre, hiszen szolgáltatás és szolgáltatás között rengeteg különbséget láthatunk. Fontos, hogy a lemezlovasnak legyen kellő türelme, tapasztalata, esetleg referenciája, hiszen a nagy napon az esküvői Dj feladata, hogy feledhetetlenné varázsolja az est hangulatát.

Az esküvői Dj feladatkörébe beletartozik az esküvő teljes technikai felszerelése, a ceremónia kihangosítsa, a háttérzene játszása, valamint az esküvői buli zenék összeválogatása és lejátszása is.Legyen szó akár mulatós zenéről, vagy a régi magyar és külföldi rock&roll slágereiről, az esküvői Dj-nek minden stílusban oda kell tennie magát! Úgy is szokták ezt nevezni, hogy több generációs szórakoztatás, hiszen így minden korosztály meg fogja találni az éjszaka folyamán a neki legkedvesebb számokat, hiszen a jó kedv és a tánc a kulcs egy sikeres esküvői partihoz.

Hogyan történik egy esküvői Dj munkája a nagy napon?

A vendégek érkezése közben, majd a vacsora alatt a lemezlovasok elkezdenek aláfestő zenét játszani. Ilyenkor általában dallamos Jazz, vagy éppen Swing szólal meg, de ez is természetesen igény szerint változtatható. A vacsora után kezdődik meg igazán az esküvői buli, ahol általában az első pár órában nosztalgia és retro zenék kerülnek fel a hazai és nemzetközi palettáról egyaránt, majd éjfél után jönnek elő a 2000-es évek slágerei, de ez mind már csak a násznépen és a jegyespáron múlik. Az esküvői parti a násznép és az ifjú pár kéréseiből tevődik össze!

Miért éri meg minket választani?
  • Saját, profi hangtechnika és Dj pult áll rendelkezésre
  • Pontosság, és profi kivitelezés
  • A tánc közben garantáltan nem lesz szüneteltetés
  • Mindig az eredeti verzióra bulizhattok
  • Vendégek és az Ifjú pár kívánságai garantáltan előtérbe kerülnek.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, valamint Budapest és környékére tervezitek a nagy napot keress fel minket bátran, és kérj ingyenes árajánlatot!