Mint tudjuk, az esküvő a párok életében az egyik legfontosabb és legmeghatóbb pillanat.  Ezért is fontos, minden érintett, de legfőképpen azok, akiknek a szolgáltatásukért fizetünk is, tisztában legyenek felelősségeikkel. 

A mai világban már egyre szélesebb körben terjedt el az a szokás, hogy élő zene helyett az ifjú pár egy esküvői dj-re bízza a zenei szolgáltatást. Talán azért is, hiszen egy lemezlovas sokkal szélesebb repertoárral rendelkezik, illetve tapasztalat, hogy az esküvői dj szolgáltatása sokkal kedvezőbb áron érhetőek el, mint a zenekaroké.

Ha minket választasz, biztos lehetsz benne, hogy a zenék eredeti stúdió minőségben szólalnak meg, megállás nélkül. Hiszen egy esküvői Dj nem tart szünetet az éjszaka alatt!

Esküvői Dj-ként mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújtunk, ebbe beletartozik az esküvő teljes technikai felszereltsége, a ceremónia kihangosítsa, a háttérzene játszása, illetve az esküvői bulira a zenék összeválogatása és lejátszása.

Fontos tudni, ahogy egy ismert, drágább zenekar, úgy egy jó esküvői Dj is tudja, mikor milyen zenét kell játszani a nagy napon, úgy, hogy közben a násznép és az ifjú pár kérésének is eleget tegyen. 

A nagy napodon a szolgáltatók együttesen járulnak hozzá a lakodalom sikeréhez.  Az esküvői Dj –k szakmai tudása mellett elengedhetetlen a személyiségük és egyéniségük, amivel teljessé teszik az összképet.  

Lemezlovasként fontos, hogy megfelelő kisugárzással rendelkezzünk, hiszen ez mindent felülír. Hiába dolgozik egy Dj nagyon jól, ha közbe a jegyes párral és a násznéppel nem találja meg a közös hangsúlyt. Ezért is fontos a személyes találkozó, hogy igazán megismerjük egymást. 

Ha felkeltettük az érdeklődésetek keressetek minket bizalommal! Debrecen és környékén vállaljuk az esküvő zenei részének lebonyolítását mindenféle felár nélkül. Egy személyes találkozó alkalmával ismerjetek meg, hiszen ezzel semmit nem veszthettek.