Kérj

Az ember életében számos meghatározó esemény létezik, de mégis talán az esküvő az, ami az egyik legmeghittebb pillanat a számunkra. Ezért is fontos, hogy a családunk és barátaink társaságában egy felejthetetlen éjszakát töltsünk el. 

Mivel napjainkban egyre többen döntenek az esküvői Dj mellett, érdemes nem az utolsó pillanatra hagyni a zenei szolgáltatás rendezését, hiszen ez fogja adni az est hangulatát. 

Az esküvői dj-k hatalmas előnye, hogy sokkal szélesebb repertoárral rendelkeznek, mint bárki más.

Így biztosan nem kell attól félnünk, hogy a lakodalom alkalmával bármilyen zene lemaradna, hiszen egy esküvői dj bármilyen zenei kívánságot képes teljesíteni.

De mit is takar összefoglalva egy esküvői dj munkája?

A nagy napon az lemezlovas a vendégek előtt kiérkezik a helyszínre a zavartalan felkészülés végett. Ezt követi a hangtechnika lepróbálása, majd a vendégek érkezése alatt már szól a halk háttérzene. Ebben az időszakban általában dallamos zenéket játszanak, hogy bemelegítsék a násznépet a vacsora utáni bulizásra.

A nyitótánc alkalmával már a dj elindítja a bulit. Ilyenkor a megbeszéltek alapján válogatja a zenéket, így próbálva táncra bírni a násznépet.  A menyasszonytáncot követve már csak az önfeledt bulizásé a főszerep, így a dj a buli végéig nem fog megállni. Ilyenkor a legfontosabb a hangulat fenntartása a megfelelő zenékkel a násznép igényeit szem előtt tartva.

Az esküvői Dj előnyei

Gyakorlatilag nincsen olyan zenei kívánság, amit egy esküvői Dj ne tudna teljesíteni számunkra. Sokkal, szélesebb repertoárral rendelkeznek, mint a zenekarok.

Sokkal kedvezőbb áron szerződtethetőek, sőt a kiadások mellett a helyigényt is csökkenthetjük.

Az esküvői Dj-k a szertartástól elkezdve a buli utolsó pillanatáig mindenről egy személyben fog gondoskodni úgy, hogy minden korosztály megtalálja a zenei igényeit.

Exkluzív fény és látványtechnikával pezsdíthető fel a hangulat igény szerint, hiszen a zene a statikus vagy éppen a lüktető fényekkel együtt maximalizálja az élmény.

 

Ha még nem találtátok meg a megfelelő Dj-t, valamint Nyíregyháza és környékére tervezitek az esküvőt, akkor ne habozz és keress fel minket bátran vagy kérj ingyenes árajánlatot! Szeretnék Nektek boldogságban és szeretetben gazdag esküvőt kívánni!