Kérj

A nagy napon mindenki arról ábrándozik, hogy a lakodalom egy felejthetetlen élménnyé váljon.  Ehhez azonban elengedhetetlen a jó zene, amire a násznép feláll és végigtáncolja az éjszakát. A hagyományos élőzenék mellett azonban napjainkban már helyet kapnak az esküvői Dj-k is. 

Ha egy esküvői Dj-re bízzuk a zenei szolgáltatás ellátását, akkor biztosak lehetünk benne, hogy szélesebb körű szolgáltatást fog nyújtani, mintha csak egy átlagos buliról lenne szó. Ezért is fontos tisztába lennünk azzal, hogy esküvői Dj-k nem az elektronikus zenét játszó klub Dj-k.

Milyen előnyökkel szolgálhat egy esküvői Dj?

  • A kiválasztott zenékre az eredeti verzióban táncolhatunk, a lehető legjobb minőségben. 
  • A profi lemezlovasok nem csak kiváló hangtechnikával és a legjobb zenékkel érkeznek, hanem saját fénytechnikával is rendelkeznek, hogy a szolgáltatás kiteljesedjen.
  • A násznép kérését könnyedén tudja az esküvői Dj teljesíteni, így az est folyamán biztosan nem fog egyetlen zene sem kimaradni!
  • A vacsora alatt is fog szólni halkan a háttérzene, sőt a buli végéig nem lesz megállás! Az esküvői Dj nem tart szünetet, így biztosan nem lesz egyetlen olyan perc sem, amikor nem fog zene szólni.
  • Ebben a szerepkörben garantáltan nem lesznek korlátok, hiszen a Dj olyan széles körű repertoárral rendelkezik, hogy lehetetlen olyan zenét kérni, ami gondot okozna a lemezlovas számára.

Hogyan válasszunk esküvői Dj-t?

Egy biztos, hogy ne ezen próbáljunk meg spórolni, hiszen az egész este hangulatát elronthatjuk ezzel.  Fontos az utánajárás, hogy például mióta foglalkozik esküvői bulik lebonyolításával. Érdemes olyan lemezlovast választani, akik végzettséget is szereztek, bár a több éves tapasztalat sokszor többet számít. Ha tehetjük, nézzük meg élőben a munkáját, ha erre nincs lehetőségünk, legalább videofelvételeken, referenciákon keresztül.

A legfontosabb pedig, a személyes találkozó.

Ugyanis itt dől el, mennyire vagytok egy hullámhosszon, milyen a kisugárzása, illetve mennyire fog meg a személyisége, hiszen ez a lakodalom alatt is meghatározó tényező lesz.

Ahhoz, hogy a nagy nap tökéletessé sikerüljön, minden szolgáltatónak ki kell vennie a részét a munkából, így járulunk hozzá együttesen a lakodalmatok sikeréhez. Így, beszéljünk akármelyik szolgáltatóról, elengedhetetlen a a gyakorlottság és a tapasztaltság életetek nagy napján. 

Egy kiváló esküvői Dj-nek meg kell tisztelnie az ifjú párt és a násznépet azzal, hogy rugalmas és alázatos munkával dolgozik. Emellett szem előtt kell tartani a násznép zenei ízlését, valamint elvárás még, hogy mennyire igényes a környezetére.