Kérj

A lakodalom szó hallatán valószínűleg a hajnalig tartó bulizás jut eszünkbe, hiszen ezen az eseményen lehet a legnagyobbat mulatni. A lagzis zenék listája valóban hosszú, de a lényeg, hogy lakodalmas zenék választása esetén is legyen színes a paletta. Így biztosan mindenki megtalálja számára legszimpatikusabb zenei stílust.

A lakodalom hangulatát nagy részben befolyásolja az, hogy a zenekar vagy Dj mennyire is érti a dolgát, és mennyire tudja megtáncoltatni a vendégeket.

A hagyományőrző lakodalmas zenék

Ezek a zenék még nagyszüleink számára biztosan ismerősek lehetnek. Választhatunk erre az alkalomra görög, szerb, sváb, esetleg horvát zenéket is. Táncolása igazán egyszerű, leginkább a lépegetés és a syrtaki féle tánc az ismert az ilyesfajta zenékre.

A mulatós zenék

Ezeket valószínűleg be se kell mutatni senkinek, sőt az is biztos hogy a frissen házasodott párok 90%-a ezt fogja választani a lagzin. Habár sokan nem szeretik a mulatóst, még ők is elismerik, hogy ezzel a legkönnyebb egy jó hangulatot varázsolni.

Nézzük, melyek a legjobb mulatós lagzis zenék:

A hagyományos lagzis zenék

Erről se feledkezzünk el a mulatság alkalmával, hiszen ennek hallatán a vendégség biztosan táncra perdül! Egy eredeti lagzin elengedhetetlenek például az alábbi zenék, ilyen például a „Lakodalom van a mi utcánkban” című zene, hiszen alapköve egy kiváló lagzihoz.

Slágerek és a 90-es évek popzenéi

Természetesen, ha valaki nem szereti az egész éjszakán át tartó Lagzi Lajcsit, és társait, valószínűleg ebből a palettából fognak szemezgetni. Könnyed ritmusa, és dallamvilága miatt jó választás lehet számunkra.